Professzionális férfi hajfestés a 11. kerületben!

Minden férfi életében elérkezik a nap, mikor megjelenik az első ősz hajszál, és sokan ekkor fordulnak csak először egy fodrász segítségéhez. Megértjük, hogy ez egy nagy lépés, és sokan visszakoznak az első festés után, hiszen mindenki inkább szeretne George Clooneyra, mint Nicholas Cage-re hasonlítani.

A jó hírünk az, hogy ez nálunk nem fordulhat elő. Profi fodrászaink a legjobb minőségű American Crew termékekkel és sokéves gyakorlattal garantálják, hogy régi-új hajszíned fiatalos legyen, akár az egyetemi évek alatt.

A új irányzat azonban nem csak az őszülő férfiakat célozza meg, annál inkább a fiatal, divatos srácokét, akik bátran variálják hajkoronájukat. Egyre többen választják a szőke, napszítta árnyalatokat, esetleg csak egy kis szőke melírt, de akadnak olyanok is, akik a legújabb divat szerinti, mesterséges, szürkés-ezüstös vagy fehéres színt választják.

Elég megemlítenünk David Beckham, Zayn Malik vagy Lucky Blue Smith nevét, és máris mondtunk párat, akik bátran élnek fodrászuk tehetségével és az új divat vadságával.

Miért a Barber & Barbies-t válaszd?

Kezdetben sokan próbálkoznak a hajfestéssel otthon, barátnőjük segítségével, azonban idővel be kell ismerniük, hogy a terv sikertelennek bizonyult. Az otthoni hajfestés körülményes, időigényes és rengeteg veszélyt rejt magában.

A nem megfelelően kiválasztott bolti hajfesték hosszútávon károsítja a haj külső szerkezetét, valamint a belső pigmenteket, mely fakó hajhoz vezet. Fontos továbbá megemlíteni, hogy a pénztárcakímélés érdekében vásárolt, olcsó termékek a fejbőrön keresztül bejutva, egészségügyi problémákat, valamint allergiát okozhatnak.

Mi a Barber and Barbies-ban a legprofesszionálisabb festékek segítségével varázsoljuk hajadat újjá, ahol az árakat a korszerű  termékek minőségéhez igazítjuk.

Trendek

Míg a hajszínüket eleinte csak a nők változtatták meg, és a férfiak esetében megbotránkoztatást okozott, ma már teljesen elfogadott, sőt sokkal inkább egy új, népszerű trenddé alakult át. Egyáltalán nem meglepő, ha hollywoodi férfi hírességek, hajfesték és egy barber segítségével minden héten más és más megjelenést biztosítanak maguknak, így követőik is egyre bátrabban élnek ezzel a lehetőséggel.

Budapesti szalonunkban szeretettel várunk minden olyan urat, aki fontosnak tartja, hogy egyéniségét fiatalos frizurával fejezze ki, illetve ha szereti, hogy minden női szempár rá szegeződik!

Tényleg nem ciki!

A férfiak sem ma kezdték. Az emberiség történetében rengeteg bizonyítékot találhatunk arra, hogy a szépségápolás egyes elemei már az ókori népek életében is megjelentek, köztük a sminkeléssel, a krémek használatával, valamint a hajfestéssel. Utóbbihoz az ólomacetát, a gránátalmafa-kéreg, a tőzeg és a dióhéj főzetét használták, melyeket mára a legprofesszionálisabb hajfestékek váltottak fel, külön a női, illetve a férfi haj összetételéhez igazítva.