Természetes és Kíméletes Női Hajfestés a XI. kerületben!

Mondanunk sem kell mennyire fontos mindannyiunk számára a külső megjelenés. Imádjuk a reggeli készülődés utáni felüdülést (ha magát a készülődést zsigerből gyűlöljük is), amikor kisminkelve, frissen mosott hajjal, egy új blúzban vághatnak neki a napnak. Élvezzük a változatosságot, de azt is tudjuk, hogy milyen elképesztő horror új frizurát választani.

Semmi se tartson vissza; mindenki festet. A szőke barnát akar, a barna pedig szőkét. Azonban vagyunk, akik csak egyéniségünket szeretnék kifejezni egy vadító Miley Cyrus-os pink hajtinccsel, de akadunk páran olyanok is, akik csak az első ősz hajszálak megjelenésekor változtatunk természetes hajszínükön. Mi érezzük a legjobban át, mindkét végén jártunk már az ecsetnek.

Először is szeretnénk megnyugtatni: jó lesz! Ha kiválasztasz egy színt, azt fogod kapni. Nálunk felejtsd el a foltos, szakaszos balayage-t, a kukasárgát, meg a többi fodrászati katasztrófát, ami szembejön az utcán. Ez számunkra presztízskérdés: ha olyan a hajad, amivel mi sem mennénk ki szívesen az utcára, neked sem fogjuk hagyni – kölcsönösen elégedettek leszünk a munkákkal!

Filozófiánk

Hosszas válogatás után a Davines termékcsaládot találtuk a legtökéletesebb választásnak, ahhoz, hogy a hajszerkezetet védve, élettelteli színeket biztosítsunk a szalonból kilépő összes vendégünknek.

A legtöbbünk már fiatal korban belevág a hajfestés útvesztőibe, azonban sokan nem számolunk a rossz minőségű termékek használatának súlyos következményeivel. Ezt mi szeretnénk megelőzni, ugyanis fontosnak tartjuk, hogy vendégeink tudatosan tegyék le voksukat mellettünk, tudván, hogy mi a legtermészetesebb alapanyagokból készült fodrásztermékekkel készítjük el a frizurákat.

A Davines-ről

  • prémium minőség
  • organikus összetevők
  • környezetbarát
  • előállítása kizárólag megújuló energiaforrások segítségével történi
  • nemzetközi márka: Párizsban, New Yorkban vagy akár Londonban is megtalálhatod őket
  • 84 országban forgalmazzák

Összeségében elmondható, hogy a Davines termékek bátran alkalmazhatóak az érzékényebb bőrűek számára is, védi a környezetet, vegán, állatokat még képen sem látott. De komolyan!

Még mindig nem győztetek meg…

De, igen; úgyhogy várunk sok szeretettel!