Miután a nő egy teljes frizuraátalakítás, vagy egy hajfestés után kilép kedvenc szalonjából, büszkén, magabiztosan vonul végig az utcán. Legalábbis, ha a Barber & Barbies-ból lép ki, akkor biztosan.

Az első benyomás

Ha valakivel először találkozunk, akkor az első, ami mindenképpen megragad bennünk, az a másik frizurája. “Az a vörös hajú…”, “Tudod a hosszú, szőke hajú!” és persze “A frufru-s lány a harmadikról”, és még sorolhatnánk.

Ezért is fontos, hogy a személyiségünkhöz, öltözködési stílusunkhoz, valamint az arcunkhoz illő frizurát válasszunk.

Mire figyeljünk?

Ha kényelmetlenül érezzük magunkat jelenlegi hajviseletünkkel, akkor mindenképpen új fazont kell keresni, még mielőtt rányomná a bélyegét mindennapjainkra. Az alábbiakban bemutatjuk Nektek, hogy mik a legfontosabb szempontok a megfelelő forma kiválasztásához.

Milyen formájú az arcod?

Ovális:  Ha kiszélesedő arccsontodhoz keskeny áll társul, akkor szerencséd van, ugyanis ez az az arcforma, amelyhez minden hajkorona passzol.

Kerek: Az ilyen arcformájú hölgyeknek a hosszú fazon ajánlott, hiszen egy rövidebb hajjal csak még kerekebb hatást érnénk el.

Szív: A fordított háromszög típusú archoz a középhosszú frizurák passzolnak a leginkább, azon belül is a hullámosabb, esetleg göndör változatok.

Szögletes: Egy szélesebb homlokhoz, illetve állkapocshoz, mindenképpen egy nőiesebb, hosszú, loknis haj illik, mely finomítja az éles vonalakat.

Hosszúkás: A hosszúkás arcot leginkább egy magasabb homlok eredményezhet, így egy frufru jó választás lehet ehhez a fejformához.

Milyen szín áll a legjobban?

Ebben a kérdésben a hideg-meleg bőrtónus különbsége dominál. A hideg, ezüstös bőrtónushoz a barna színek passzolnak, míg egy meleg árnyalatú bőrszínhez inkább a vörös, valamint a sötétszőke haj illik.

Milyen a személyiséged?

Ez az egyik legfontosabb szempont, hiszen a cél, hogy magabiztosan és komfortosan érezd magad a hajviseleteddel. Fontos tudnod magadról, hogy egy komolyabb, kontyos személyiség vagy inkább egy bohókás frufrus lélek lakozik-e benned; de ha nem vagy biztos benne, azért vagyunk, hogy segítsünk ebben.

Milyen egyéb befolyásolható tényezők lehetnek?

Ide olyan szempontokat sorolhatnánk, amikre az ember általában nem túl büszke, mégis mi szívesen segítünk Neked titkaid leplezésében. Egy elálló fül, esetleg egy aknés homlok mind-mind eltüntethetőek egy furfangos frizurával.