American Crew – 5 dolog, amiért imádjuk

Prémium férfi haj és szakállápoló termékek.

Figyelem, ez nem a reklám helye, de egy kicsit mégis. Mert azért valljuk be, próbáltunk már egy-két dolgot, ami a bozontos férfitest fazonírozásával kapcsolatos… de őszintén szólva, egyre nehezebb olyat ajánlani nektek, ami tényleg beválik, és mi is adjuk hozzá a nevünket. Szerencsére az American Crew márka pont ilyen!

Pont azért csináltunk egy cool szalont annó, hogy nyugtunk legyen a sok hülye korlátozástól, és végre úgy és olyan szinten csináljuk a fodrászatot, ahogy azt a legjobb tudásunk szerint csinálni érdemes. És most marhára élvezzük, hogy végre a magunk uraiként és a vendégeink érdekében véleményt nyilváníthatunk. Most a pasik kozmetikumairól lesz szó, mert igen srácok, sajnos mostmár Ti sem ússzátok meg!

SZAKÁLL SZAKIK

A szakáll ápol és eltakar, a szakáll higiénikus, ha szépen tisztogatod, meg a bőrödet is óvja a hidegtől… bla bla bla… Valójában mi a jó az arcszőrben mostanság? Hogy állatira menő. Ennyi. Pont. Kész. Mindenki hordja, összevissza, úgy is, ahogy nem kéne, de ez már legyen a mi bajunk. Ismételjük: legyen a mi bajunk! Vagyis told el a segged egy szakálligaztásra hetente, na meg havonta aztán minimum, és bízd a bozótnyírást edzett kalandorokra.

Anyukád se nézi olyan rossz szemmel a szőrnövesztési akcióidat, ha rendesen csinálod. Segítünk, nyugi! Mert nálunk ez nem úgy megy, hogy hatalmas titkokat rejtegetünk előled. Igazából nézheted folyamatosan, amit csinálunk, illetve mi el is fogjuk mondani, hogy mi történik, miért, és hogyan fog az kinézni.

 

LÁTVÁNYTERVET IS MELLÉKELÜNK!

Ez nálunk nem úgy megy, hogy bejössz, szó nélkül csinálunk valamit akkor is, ha szarul fog állni, és akkor is, ha fogalmad sincs róla, mit szeretnél, hanem kicsit azért átbeszéljük, hogy mi jár a fejedben. Nem az a lényeg, hogy fecsegjünk, hallgathatunk zenét is, kávézhatunk is, vagy röhöghetünk a többi marhán a szalonban.

De a lényeg az lenne, hogy nagyjából tudjuk meg egymásról, hogy ki miben jó. Ha te menő üzletember vagy, ha te szexi tanárbácsi vagy, ha te pincér, orvos, kőműves, szakács, pilóta vagy, akkor mesélj egy kicsit erről. Miért? Mert a gyakorlott szemekben, mint a miénk is, hamar összeáll így egy látványterv, amit eléd is kivetítünk gondolatban.

Látni fogod te is, hogy nem mindegy a sérónál, a pofaszőrnél az sem, hogy egész nap a mínuszokban dekkolsz vele, vagy egy irodában ücsörögsz. Nem mindegy, hogy olajgőzben párolod egész nap, vagy maszkot teszel elé, és az sem, hogy stílusban egy elit gimnázium tanárijába, vagy egy alter zenekar sorai közé kell téged elképzelni.

HA MINDEN MEGVAN, BELEVÁGUNK!

Vágunk, mosunk, hidratálunk, fényezünk, festünk stb. Ezt bízd ide, innen már sima ügy. Amire viszont szintén érdemes odafigyelned, mikor két szalon közül minket választasz majd, hogy mi ugyanazért az árért azt is megtanítjuk neked, hogyan tudod kordában tartani a szakállad, bajuszod, hogyan tudsz jól hajat mosni, hogyan maradsz friss és illatos a hétköznapokban.

Ráadásul az American Crew termékeivel felszerelkezve várunk Téged, így biztos lehetsz abban, hogy nem valami gyilkos vegyszerbe áztatjuk a gondosan növesztgetett szakállad, hanem megadjuk a módját! Ez a termékcsalád kiemelkedően jó ár-érték arányban biztosít szalonminőséget a mindennapok rohanásában is. Úgyhogy majd közösen megnézzük, hogy neked melyik termékük lenne a legmegfelelőbb.

 

AMERICAN CREW – KEDVCSINÁLÓ

Ja és nehogy azt gondold, elfelejtettük azt a bizonyos 5 dolgot! Ki tudnánk 5 ezret is emelni, hiszen nap mint nap ezekkel a termékekkel dolgozunk és csak egyre jobban imádjuk őket. De, ami Neked is fontos lehet:

  • Hazaviheted azt a minőséget, amit a fodrászodnál megszoktál
  • Az igényes haj -és szakállápolást testesíti meg és nem az „elférfiatlanodást”
  • Nagyon széles a termékpalettája, egyszóval mindenkinek személyre szabottan tudunk ajánlani valami menő cuccot
  • Több mint 20 év alatt kísérletezték ki a legjobb recepteket, a legjobb összetevőkkel
  • Az már csak plusz, hogy a designja is annyira menő, hogy nem lesz ciki a fürdőben tartanod – épp ellenkezőleg

 

Nekünk ez fontos. Neked is? Foglalj a srácokhoz időpontot online!

Fehérvári út

1117 Budapest, Fehérvári út 30.
Újbuda-központtól 1 perc sétára