Fodrászat

Profi barber és barbies csapat Budapesten - csak a legjobbal érd be!

Miért mennél máshova? Legfeljebb azért, mert kevesebbel is beéred.

Mégis maradsz? Király, akkor mesélünk egy kicsit magunkról!

“Akartunk csinálni egy cool szalont, ahol a legjobb hajat vágjuk – mondhatnám, de nem mondom, mert egyrészről borzasztóan sablonos, másrészről meg nem igaz. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem akarok cool szalont, vagy jó hajat vágni. Ez teljesen alap.” — Keszi Dani, alapító

Azért hívtuk életre a Barber & Barbiest, mert untuk, hogy a világ egyik legszemélyesebb foglalkozását (érted, az ügyvédeddel nem vagy olyan őszinte, mint a fodrászoddal), kis helyen, egy plázában űzzük, ahol nincs igazán időnk se a vendégre, sem magunkra. Igazából láttunk már személyesebb vágóhidat.

Ebből minden áron ki szerettünk volna kerülni, hogy tényleg úgy űzhessük a hivatásunkat, ahogy azt anno fodrásztanoncokként megálmodtuk. A vendég ne csak egy újabb ügyfél legyen, akiből csak a tarkóját látom, és soha többet semmit. Miközben elkészül a turbófrizura, ismerjük meg egymást, tanuljunk egymástól, hogy amikor újra betér hozzánk, már ne egy vendég, hanem egy barát üljön a székbe.

Fodrászatunk

Csináljunk egy fodrászatot, ami olyan mint a gyerekkori barát, akivel évek óta nem találkoztunk: ismerős, de mégis más, mint amikor legutoljára láttuk.

A csapat adott volt, kinéztük ezt az üzletet (ami, akkor még állószolárium volt) és láttuk benne a potenciált. Forgalmas, de nem túlságosan, tágas, de otthonos, menő, de nincs túltolva. Fogtuk az üzletet, beledobtuk az álmunkat és így lett a Barber & Barbies. A többi az meg történelem lesz, hogy legközelebb leírhassuk, hogy a “többi már történelem”. Ha a legjobbat keresed a „fodrászat Budapest” kategóriában, szeretnénk, ha mi lennék a legjobbak!

Minőségi szolgáltatások

Mindent tudunk, a legtrendibb szakállaktól, a legvadabb balayage-ig. Ha szakállas nő vagy, vagy feminin férfi – akkor is. Nálunk csak egy fajta szolgáltatás nincsen – a teljesítetlen. Férfi, nő, örökifjú, gyerek – a legjobb helyen vagy, a legjobb társaságban. Hiszünk abban, hogy ha valahol, akkor a fodrászodnál jár neked a legjobb, és ezt mind szakértelmünkkel, mindpedig prémium Davines és American Crew termékeinkkel garantáljuk.

Sokan úgy gondolják, a minőségi márkahasználat presztízs-kérdés. Nos, mi egész egyszerűen azért használjuk a sok kipróbált termék közül a legmenőbbeket, mert ezekkel lehet a legjobb végeredményt elérni. Mi imádjuk, a vendégek imádják, más nem is kell.

Tudj meg többet a vegán Davines márkáról, amivel a lányok dolgoznak, vagy ismerd meg a barbereink kedvencét az American Crew-t!

Nem hiszed? Gyere és próbálj ki minket!

Professzionális csapat

Ismerd meg fodrász és barber munkatársainkat!

Munkatársaink

Árak

Megújult árlistánk, hogy akár bejelentkezés előtt is le tudjátok csekkolni.
Amit ígérhetünk: a legprofibb kiszolgálás, az álom frizud és a legjobb sztorik, amikkel feldobjuk a fejmosóban töltött időt.

Fehérvári út

1117 Budapest, Fehérvári út 30.
Újbuda-központtól 1 perc sétára