Balayage ombre oktatás

1 napos interaktív képzés fodrászoknak

Te is elbizonytalanodsz, hogyan kezdj hozzá egy balayage ombre elkészítéséhez? Segítünk megérteni a trendi festéstechnikák misztikumát, várunk szeretettel 1 napos kiscsoportos balayage képzésünkön!

TEMATIKA

 • Színelmélet – mi a tökéletes balayage titkos receptje? Milyen alapszínből, hogyan hozd ki a kívánt végeredményt.
 • A tökéletes átmenet titka – a szőkítés technikájáról mesterfokon, hogy a jövőben ne kelljen tartanod a foltos, erősen roncsoló világosítástól.
 • Milyen technikával érd el a kívánt természetes hatást?
 • Gyakorlati rész: hajmodelleken balayage festés gyakorlása párokban

Az elméleti képzés során fodrász résztvevőink minden kérdésükre választ kapnak oktatónktól, Farkas Barbitól, hogy magabiztosan kezdhessenek hozzá a gyakorlati részhez. Barbi több éves tapasztalat és több száz gyönyörű balayage után döntött úgy, hogy segíteni szeretne fodrász kollégáinak egy, ma már elengedhetetlen festéstechnika elsajátításában.

A tanfolyam ára: 55.000 Ft / fő 

Következő tanfolyamok:

2024. május 12. (vasárnap) – SZABAD HELYEK!

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, az oktatáson használt eszközöket és anyagokat, a hajmodell díját. Szünetekben szendvicsekkel, süteményekkel, kávéval és üdítővel szolgálunk.

balayage ombre oktatas

PROGRAM

9:00 – 10:00 – Elméleti oktatás Farkas Barbitól, egy igazi Balayage Specialistájától
10:00 – 10:20 – Szünet
10:20 – 16:00 – Gyakorlati képzés. A résztvevő fodrászok általunk biztosított hajmodelleken gyakorolják a tanultakat az oktató teljes figyelmével és segítségével. Résztvevőink az elejétől a végéig egy teljes frizurát elkészíthetnek, így minden lépést lesz lehetőségük pontosan megismerni.

balayage budapest

AZ OKTATÓRÓL (Farkas Barbi)

„Mit jelent számomra fodrásznak lenni?
Számomra ez hivatás. A precizitás, jó kommunikációs készség és kedvesség a mindennapjaim részét képezik, hiszen emberekkel dolgozom és ha valaki eljön hozzám, az valami sokkal többről szól, mint pusztán egy új hajkorona készítéséből.
A vendégeim azok, akik feltöltenek, akikkel jó hangulatban telik a munka. Abban rejlik az elégedettségem és legfőképp az tölt el boldogsággal, ha a vendégeim széles mosollyal, álmaik frizurájával állnak fel a székemből. Mindenki más és más elképzelésekkel érkezik hozzám, ezért mindig beszélgetünk, mielőtt belevágunk az új frizura elkészítésébe, és imádom ezt a közös kalandot, melynek során közösen megtaláljuk a tökéletes színt és formát.
14 éve én magam is a „szőke hajúak” táborát erősítem, ezért pontosan tudom, miből mit lehet kihozni biztonságosan ami hosszú távon is működhet.
Nagyon szeretem a különféle festéstechnikákat, de ha egyet kellene kiemelnem, az a BALAYAGE, mert itt élhetem meg igazán a kreativitásomat. Szeretném, ha más fodrászok is magabiztosan fognák kezükbe a festőecsetet és készítenék el a népszerű festéseket vendégeiknek.

Éveken át a Barber & Barbies fodrásza volt, előző oktatónk Alex keze alatt tanultam meg a szakmát és egyben tőle szereztem meg azt is, hogyan adhatom át a tudásomat más beauty szakembereknek”

A garancia, hogy nem jössz hozzánk hiába:

 • Barbi több éves tapasztalata és több száz gyönyörű munkája
 • Már több mint száz elégedett fodrász, akik korábbi oktatásainkon részt vettek
 • Jól felszerelt, trendi szalon, ahol minden anyagot és eszközt biztosítunk a tanfolyamhoz

Ha te is ilyen tudáshoz szeretnél jutni, Barbi megtanít rá, mi is a titka a legszebb festéseknek! Várunk szeretettel!

balayage ombre oktatas

BALAYAGE OMBRE OKTATÁS – MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

 • Mert garantáljuk, hogy a nap végére magabiztos tudást kapsz a balayage elkészítéséhez. Célunk, hogy olyan ismeretekkel távozz, amivel egyedül otthon is hozzá tudsz látni a gyakorláshoz!
 • Mindig érkezik egy új trend, amivel fodrászként érdemes felzárkózni
 • Oktatásunkat kiscsoportban tartjuk (Maximum 6 fő) , így nem kell attól félned, hogy az oktató nem tud eleget foglalkozni veled. Minden kérdésedre választ kapsz majd, és a modellezésnél is minden lépésben segítünk.
 • Minden résztvevőnknek oklevelet adunk át a balayage képzés elvégzéséről
 • Az oktatáshoz szükséges minden eszközt és anyagot, valamint a hajmodelleket is biztosítjuk és a szünetekben frissítőkkel is szolgálunk.
 • Ez az oktatás nem arról fog szólni, hogy eladjunk Neked egy új márkát, de azt mindenképp fontos megjegyeznünk, hogy a gyönyörű festésekhez nem elég a megfelelő technika – Kell egy jól működő szőkítő, és festék rendszer. Mi a Davines márka mellett raktuk le a voksunkat, mely prémium minősége mellett vegán is! Környezettudatos hozzáállásuk még jobbá teszi munkánkat: jobb szívvel dolgozunk vele úgy, hogy tudjuk, semmilyen állatkísérletet nem végeztek az anyagokkal! Amit a legjobban szeretünk benne: a színei mintha életre kelnének, tartósak, kíméletesek a hajjal és a fejbőrrel is!
 • A jó hangulat, szuper csapat és magas szakértelem pedig garantált

balayage ombre oktatas

Legyél Te is naprakész az egyik legnépszerűbb festéstechnikában, hogy maximálisan kiszolgálhasd vendégeid igényeit!

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Érdekel más típusú oktatásunk is? Jelentkezz 1 napos sminkoktatásainkra!

Fehérvári út

1117 Budapest, Fehérvári út 30.
Újbuda-központtól 1 perc sétára