Ezt csináld a félhosszú hajaddal!

El sem hinnéd, mennyi mindent lehet....

Nem elég rövid, hogy vagány rövid frizunak lehessen hívni, de nem elég hosszú, hogy sokat tudj vele művészkedni? Ne keseregj, rengeteg dögös dolgot lehet kihozni a félhosszú frizurából! Feltéve, ha a megfelelő fodrászokat találod meg a fazonírozáshoz. A jókedvet mi garantáljuk, a stílust te hozod magaddal… és most lesz is egy kis időd gondolkodni, amíg a karantén szezon véget ér, hogy a lenőtt rövid, vagy a töredezett, hosszú loboncod vajon hol találja majd meg azt a bizonyos arany középutat!

Volt már szó a srácok félhosszú hajáról is, az imádnivaló kócosokról, de most elsősorban a női vendégtáborra összpontosítunk. Összeszedtünk néhány tuti tippet a vállig, vagy épp váll fölé érő fazonokról, hogy néhány mozdulattal, vagy hamarosan egy határozott vágással célba érhessen álmaid félhosszúja. Na nézzük is meg, hogyan!

GÖNDÖR ÉS FÉLHOSSZÚ? HOSSZÚKÁS ARCÚAK, FIGYELEM!

Ahogyan korábban az arcformáknál is taglaltuk a témát, szuper szexi, ha a hosszúkás, keskeny arcodhoz egy szélesebb hatású, lazább, gömbölyűbb frizurát, például egy hullámos, göndör félhosszú fazont választasz. Hullámos frizkókhoz is zseniális bobokat tudunk készíteni Neked, amik az üzleti életben, egy romantikus vacsorán, vagy könnyen kezelhetőségük miatt az edzőteremben is remekül megállják a helyüket.

Az arcodhoz leginkább illeszkedő választék, szín és hosszúság meghatározása az első lépés, amit majd megbeszélünk. Az ombre és a balayage is bőven elfér ebben a felhozatalban. Tetszés szerint kelthetsz feltűnő, vagány, vagy épp konszolidált, természetesebb hatást a mesés kombinációk segítségével.

felhosszu haj

EGYENES ÉS FÉLHOSSZÚ HAJ? ÉLJEN SOKÁ KLEOPÁTRA ÉS A BOB!

Ismét fel kell emlegetnünk a jó öreg bobot, aki még mindig szex szimbólum és talán sosem megy ki a divatból. Nagyszerűsége az egyszerűségben, az egyszerűsége pedig a profi fodrászokban rejlik. Nem mindegy ugyanis, hogy hol emeljük meg, hol engedjük hosszabbra, és hol hagyjuk vadóc módon kalimpálni a nyak, az áll, a fülek környékén.

Az egyenes haj elöl hosszabbra hagyva hatékonyan nyújtja a kerekebb arcformákat, takarhatja az elálló füleket, vagy épp egy csúcs oldalfufruval emelheti ki a magas homlokod és a gyönyörű szemeid legszebb oldalait.

 

LAZA FÜRTÖK, FONATOK, KONTYOK

Legyen akárhogy is, egy jól eltalált félhosszú vágás szinte minden korosztályt és minden arcformát képes feldobni, felfrissíteni. Hiszen könnyed, mégis rendezett, összeszedett, és olykor kislányosan bájos hatást is képes előidézni. Tényleg csak a viselőjén múlik, hogy végső soron milyen kisugárzást eredményez, ezért olyan izgalmas! Különösen, hogy tetszés szerint összefoghatod, fül fölött kis fonatot készíthetsz, vagy épp összeborzolva kényelmesen viselheted nulla előkészülettel is. Jó mi?

felhosszu haj

A laza fürtök, a hullámok nagyon előnyösek, ha vékonyszálú, ritkább hajad van. Ezekkel a praktikákkal dúsabbá, terebélyesebbé varázsolhatod a hatást. Mosás után használj ápolószereket és szárítsd be a hajad természetes hullámokkal. Ha szögegyenes hajad van próbálkozhatsz a nedves fonással, vagy néha a hajvasat is felhevítheted, hogy forróbb legyen a hangulat! Vigyázat, szívtiprók! A friss és üde haj még mindig az egyik legcsábítóbb dolog a férfiak szemében.

Ha úgy érzed eljött az idő, jelentkezz be hozzánk, foglalj jó előre időpontot és hidd el teszünk érte, hogy feldobjuk a napodat. Barbi és Bibi is tettre készen várják, hogy lenyűgözhessenek.

Fehérvári út

1117 Budapest, Fehérvári út 30.
Újbuda-központtól 1 perc sétára