Esküvői frizura ötletek 2021

Idén is hódítanak a természetes megoldások!

A tavalyi évben bizony semmi sem a tervek szerint alakult. Ha Te törekedtél mégis a legjobbat kihozni a helyzetből, megérdemled, hogy a Nagy Napodon úgy állj leendőbelid elé, amiről egész életedben álmodtál. Ezt senki nem veheti el tőled, sőt! Esküvői frizura ötleteinkkel szeretnénk segíteni, hogy a legjobb és legszebb formádban állhass oltár elé.

Sosem mennek ki a divatból a természetességet, dús, rakoncátlan fürtöket, fonatokat felölelő kreációk. Különféle koncepciókat is kipróbálhatsz a nagy nap előtt, mi biztosan segítünk tökélyre fejleszteni az elképzeléseket! Egy picit segíts nekünk azért a színekkel, a stílussal kapcsolatban. Melyikek a kedvenceid? Ha nincs konkrét terv, válassz egy virágot! Egy virág díszítés, egy gyönyörű árnyalat és természetesen a hajszíned köré már millió ötletet hozhatunk!

SZUPER HAJSZÍNEK

Legyen szó a természetadta hajszínedről, vagy egy festésről, finom melírról, balayage-ról, ombréról mindenképp tanácsos előre kiválasztani az alapot, vagyis a hajad formáját, színét, színeit. Érdemes lehet a saját hajszínedet is kiemelni, ha festetni nem szoktál, nem szeretnél. Jó, ha a nagy nap előtt tápláló pakolással, keratinos kezeléssel, és természetesen egy frissítő vágással, igazítással készülsz. Ezt már egy-két hónappal a rendezvény előtt érdemes meglépni, hogy a hajad bomba formába kerüljön!

esküvői frizura ötletek 2021

Fontos lehet kitalálni azt is, hogy milyen stílusú ruha, smink lesz rajtad, mert ehhez is lehet igazítani a frizurát! De sok esetben fordítva is működik a dolog: válassz egy gyönyörű kontyot, félkontyot, egy díszt, egy virágot, és építsük fel köré az egész szettet! Nyugodtan hozhatod a kedvenc képeidet, mert azt biztos te sem tudod megállni, hogy a neten böngéssz egy kicsit előtte! Mutatunk egy-két gyönyörűséget mi is!

KONTYOK

A kontyok főleg a hosszú hajakkal állnak jól, de egy kis tupírozás, csavarás, formázás segítségével a félhosszú hajakkal is csodásak lehetnek. A göndör, hullámos fürtök vagy az egyenes, lendületes tincsek is káprázatosak lehetnek. Nehéz mellélőni vele. Eleganciát és magabiztosságot sugároznak, ráadásul könnyen alakíthatók az arcforma, az egyéni adottságok szerint.

esküvői frizura ötletek 2021

FÉLKONTYOK

A félkontyok átmenetet képeznek a laza elegancia, a kislányos báj, és a határozottabb nők között. Ilyenkor a konty csak a hajkorona egy részét köti össze a fejtetőn, a halánték vonalában, vagy épp egész lent a tarkónál, és a többi rakoncátlanul, vagy épp szabályosan formázva hullik alá a vállakra. Szuper választás például, ha félhosszú hajad van!

FONATOK

A fonatokat sem lehet megunni. Különösen a nőies szettek kapcsán bukkannak fel gyakorta, mert természetes hatásúak, tradicionálisak és romantikusak! Ezen felül már annyi verziójuk létezik, hogy az extravagánsabb stílus képviselői is biztosan találnak kedvükre valót! A kontyoknál, de a fonatoknál is igaz, hogy a színátmenetek, a melírok pompásan mutatnak ezekben a kompozíciókban!

esküvői frizura ötletek 2021

KIEGÉSZÍTŐK

A fonatok, a kontyok és félkontyok közös vonása, hogy a formázott, beállított tincsek remek alapul szolgálnak a díszítéshez. A strasszos csatok, hajgumik, a virágok, hajtűk parádés forgatagából válogathatsz esküvői témában is. Ha kiengedve viseled majd a hajad, akkor is van megoldás a virágos, fényes díszek rögzítésére. Illetve a fátyol, az ékszerek figyelembevételével viselhetsz apró fejpántot, tiarát, vagy épp hajékszereket. Ez különösen a rövid hajúak egyik kedvenc alternatívája lehet.

Gyere el hozzánk, ha szeretnéd jó kezekben tudni magad a Nagy Nap előtt, és dolgozzunk
együtt a legszebb pillanatokért!

Fehérvári út

1117 Budapest, Fehérvári út 30.
Újbuda-központtól 1 perc sétára