Trendi női frizurák 2021 nyár-ősz

Milyen új színt vagy fazont próbálj ki? Segítünk!

Bizony, örök dilemma, hogy rövid, vagy félhosszú, balayage, szőke, netán pink? Vannak időtlen frizuratrendek, és persze minden évben jön valami, ami kicsit felforgatja a divatot, de az alapvetés sokat nem változik: meg kell találni a saját arcformáddal és ízléseddel harmonizáló stílust, a Barbie csapatunk pedig valóra váltja a frizura-álmaidat!

Szóval mi a helyzet 2021 nyár-ősz trendi frizuráival? A jól bejáratott trendek továbbra is hasítanak, de azért persze mind a színekben, mind a formákban kacérkodhatunk izgalmas újdonságokkal. Nézzük meg, mi az, amivel idén tuti nem lősz mellé!

TRENDI NŐI FRIZURÁK 2021: BOB ÉS LOB

Ha van, ami felett nem járt el az idő… A bob és lob fazonok még mindig megérdemelten foglalják el előkelő helyüket a divatos fazonok dobogóján. Teljesen megértjük, hiszen az egészen rövid hajtól a váll alá érőig minden hosszon jól mutat, és rengeteg módon egyedivé lehet tenni: lendületesebb fokozatokkal, asszimetrikus formákkal. Határ a csillagos ég, csak annyi a kérdés, mennyire vagy bevállalós? Azt se felejtsük el, hogy minden korosztálynak jól áll, így tényleg bárki kísérletezhet vele. 2021 egyik nagy kedvence a blunt bob, ami különösen a vékony szálú hajúaknak fog tetszeni, hiszen a vágási technika miatt egy extra volument kap a haj.

Még rövidebb irányba mennél? A pixie továbbra is „hozza a formáját”! Ennél a stílusnál azonban nagy figyelmet kell a fejformára és arcformára is fordítani, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény.

trendi noi frizurak 2021

ISMÉT VISSZATÉRT A SHAG ÉS A CHOPPY

Bizony, a bozontos shag stílusok pár évente folyamatosan visszatérnek a kifutóról és nem is véletlenül: látványos, dögös, különleges hajstílusról beszélünk, amit szintén teljesen a saját ízlésedre tudsz formálni (vagy a fodrászod!) Imádjuk, hogy ezzel a hajjal egyszerre érzed magad úgy, mintha egy 80-as évek zenei klipjében szerepelnél és 2021 legmenőbb bulijában. Félreértés ne essék, a bozontos keszekuszaság nagyon is gondos munkát és sok odafigyelést igényel, nemcsak találomra vágja a tincseket a szakember. Könnyed hullámokkal és erőteljesebb loknikkal, sőt egyenesen is nagyon jól mutat a réteges shaggy frizura, a frufru pedig a tökéletes kiegészítés hozzá.

Ennek a frizurának az egyik típusa a choppy fazon, ami szintén a réteges vágásra helyezi a hangsúlyt, ezzel éri el a kusza hatást. Szintén minden hajhosszal jól működik, és finomabb, elegánsabb mind a vad shag stílus.

Mindenki ismeri az érzést, amikor a fodrásztól kilépve minden tincs tökéletesen áll… egy napig, azután soha többé nem lehet azt a formát előcsalni. Na, ezzel a frizurával ez nem történhet meg, magadnak is szuperül be tudod otthon szárítani, és a dús, bozontos hatást elérni.

trendi noi frizurak 2021

FRUFRU, KICSIT MÁSKÉPP

Ezzel se találta fel senki a spanyolviaszt, azonban a frufru az a kis extra, ami mégis hihetetlenül látványos változást tud hozni a hajkoronádba! A már említett stílusokkal is remekül működik, de lehet a frufru önmagában A Frizura, amivel játszol. Idén az egyenetlen és csapzott hatás a menő, de elmehetsz egészen extrém rövid irányba is. Ne feledjük Bridget Bardot legendás frufruját sem, ha valamikor igazán tündökölhetsz vele, az most van.

trendi noi frizurak

MY NATURAL HAIR

Éppen nyáron szeret az ember az extravagánsabb hajszínekkel is kísérletezni, hiszen mi tudna jobban mutatni a strandon a lebarnult bőrrel, mint egy pasztel rózsaszín frizura, vagy épp vibráló kék hajtincsek egy fesztiválon? Mi megcsináljuk Neked, az tuti!

2021 azonban még az eddigi éveknél is jobban a természetességre és a visszafogott árnyalatokra helyezi a hangsúlyt. Különösen, mert (szerencsére!) egyre inkább köztudatba kerül az a felfogás is, hogy a szépségünknek nem lehet ára az állatokon való kísérletezés, a különféle kemikáliák és környezetszennyező anyagok használata. Hát, jó hírünk van! A mi szalonunkban a Barbie-k A Davines csodatermékeivel érik el a gyönyörű hajszíneket. Csupa természetes alapanyag, parabén és szulfátmentes vegan termékek, melyeket nem teszteltek állatokon és minden termékük legalább 85% feletti természetese alapanyag tartalommal rendelkezik. Imádjuk minden hajápolószerüket, amelyek amellett, hogy nagyon hatékonyak és könnyű velük dolgozni, kizárólag megújuló energiaforrások használatával állították őket elő! Sőt, a gyártás során fellépő CO2 kibocsátást a Davines erdők telepítésével kompenzálja. A ZERO IMPACT igenis menő!

trendi noi frizurak

Várunk szeretettel újbudai szalonunkban, és amit garantálhatunk, hogy a legmenőbb frizuval fogsz távozni tőlünk! Lesd meg Instagram oldalunkat, ha inspirációra lenne szükséged. Nincs még ötleted? Sebaj, felkészült Barbie csapatunk tuti megtalálja a hozzád illő hajkoronát.

Fehérvári út

1117 Budapest, Fehérvári út 30.
Újbuda-központtól 1 perc sétára