Bakk Viki

Kreatív és extrém - akár valami klasszikust, akár újítót tervezel.

Bakk Viki

Fodrász

Viki hihetetlenül karakteres egyéniség, megbízható és összeszedett; vitathatatlanul művészi beállítottságú. Könyvet mindig találni nála, és ha nem az üzletben fest, otthon teszi ugyanezt – fantáziadús és kreatív.

Munkájára is ez a jellemző, szereti ötvözni az ellentéteket és új dolgokat kipróbálni; stílusa „rendszertelenül rendezett”.

Kék, lila, piros vagy más igazán extrém szín-elképzelésed van? Viki nem ismeri a lehetetlent, a legvagányabb színekkel és festésekkel vár Téged.

Ha szeretnél egy kreatív, bátor fodrászt, aki mind férfi, mind női frizurákból is 110%-on teljesít; esetleg a 21. század legmenőbb hajszínét, keresd Vikit! Viki nagy szeretettel vár mindenkit, aki belevágna a legtutibb frizurába!

Bejelentkezés

Bejelentkezni a +36 30 499 2073-as telefonszámon tudsz, a jelszó pedig VIKI. Vikit hétfőtől péntekig 10-19 óra között keresd bátran telefonon, sms-ben és online megkeresésre sajnos nem tud válaszolni! Kérlek, bejelentkezéskor vedd figyelembe, hogy Viki 16 óra előtti idősávra tud új vendégeket vállalni. 

Fehérvári út

1117 Budapest, Fehérvári út 30.
Újbuda-központtól 1 perc sétára