A legtöbb 15 éves fiú álma, hogy végre hatalmas szakállat növeszthessen, hiszen az már lényegében azt jelentené, hogy férfi. A szakáll a férfiasság egyik legfőbb jelképe, amelyért bolondulnak a nők. Híres szakállas hódítók ezreit sorolhatnánk ide, köztük Brad Pitt, George Clooney vagy Bradley Cooper nevével. Köztudott, hogy egy tökéletes szakáll önbizalmat és remek megjelenést biztosít, szóval nyilvánvaló, hogy neked is szükséged va rá.

Szakáll vágás a Barber & Barbies-ban?

Sokan nem számolnak azzal a ténnyel, hogy “A tökéletes szakáll” rengeteg törődést igényel, és sokaknak akár igazi kihívást jelenthet. Senki sem szeretne egy formátlan, ritka arcszőrzetet, így fontos, hogy mindent megtegyél az ügy érdekében. Íme a legfontosabb tennivalók:

Először is: Kezdjük az alapoknál. Dobd el a borotvád.

Aztán: Találd ki milyen fazonú arcszőrzetet szeretnél.

Végül: Gyere el a Barber & Barbies-ba egy szakáll vágásra!

A szakállad megérdemli, hogy egy profi borbély rakja rendbe. Nálunk szakértők kezei közé kerülsz, akik a szakáll vágást követően, az American Crew termékeivel ápolják szőrzetedet, és segítenek abban, hogy magabiztosan lépj az utcára.

Egy rövid borosta és egy hosszú szakáll is egyaránt elvárja a rendszeres otthoni ápolást, valamint az időközönkénti formázást, függetlenül a kívánt hossztól – megtanítunk arra, hogy hogyan tartsd a lehető legjobb formában arcszőrzeted.

De mégis milyet?

Barbereink elkészítik Neked a kívánt formát, a kérdés már csak, hogy melyiket? Az alábbiakban bemutatjuk Nektek, a mindkét nem által legkedveltebb szakállakat, melyeket időnként bátran variálhatsz.

Borosta:

A legrövidebb szakáll, amely tulajdonképpen minden arcformához passzol, és a tipikus sármos megjelenést biztosítja.

Körszakáll:

Az ovális és kerek arcformához ajánlott a sztenderd szakáll, mely tulajdonképpen a kecskeszakáll és a bajusz elegyéből jött létre.

Teljes szakáll:

Na, erre mondhatnánk azt, hogy “A tökéletes szakáll”. Férfiak millió vágynak erre a fazonra, hiszen azzal a fajta dús szőrzettel, amit ez stílus megkövetel, nem mindenki rendelkezik. Az összes eddigivel összevetve, ez minél hosszabb, annál menőbb, és persze ez igényli a legtöbb ápolást.

Ha Te is úgy határoztál, belekezdesz a szakáll-projektbe vagy csak szeretnéd megújítani korábbi stílusod, gyere és bízd magad a Barber & Barbies csapatára!

teljes szakáll, szakállvágás